Blog post

App Privacy Policy

Voor analytische doeleinden, uitsluitend bedoeld om de apps beter te maken en om ons een goed idee te geven hoe onze apps gebruikt worden, maken we gebruik van Google Analytics. Dit is onderdeel van onze apps en is niet uit te zetten. Als je hierop tegen bent, dan is het niet gebruiken van onze apps je enige optie.

Als apps bepaalde rechten nodig hebben is dit omdat dit nodig is om goed te kunnen werken. Zo gebruiken we:

  • READ_PHONE_STATE om te kunnen bepalen of je aan het bellen bent; in dat geval stoppen we tijdelijk met het geven van app-meldingen om te voorkomen dat er een sirene in je oor afgaat. Voor sommige apps geldt dat dit gebruikt wordt om tijdelijk het afspelen van muziek te staken. Wie je belt of hoe lang weten we niet en willen we ook niet weten.
  • ACCESS_FINE_LOCATION en ACCESS_COARSE_LOCATION worden door een aantal apps gebruikt om je huidige locatie te kunnen bepalen. Deze wordt vervolgens gebruikt om meldingen toe te spitsen op die locatie. Je locatie wordt op geen moment met anderen gedeeld of door ons ergens anders dan op je eigen telefoon of tablet opgeslagen.

Samengevat doen we er alles aan om je privacy te waarborgen, net als we zelf ook graag willen dat die van ons gewaarborgd is. Mocht je toch nog vragen hebben kun je deze uiteraard altijd stellen.